Hill Climb Racing 2 – náš klan

Začiatky nášho klanu siahajú niekoľko rokov späť.

Na počiatku bolo svetlo a myšlienka. Niekedy sme hrali CS-ko dnes valíme popri bežnom živote na mobiloch rôzne hry. Prečo teda HCR2 ? :-]

Takto nejako pravdepodobne vznikol klan, ktorý sa snaží dostať sa vyššie a vyššie. Prešlo ním veľa hráčov. Niektorí slabší, iný verní až za hrob, investori do skinov a všelijaké tipy.

Naša priečka sa pohybovala od 1000 do 500 a stále tu bol už taký stereotyp.Hráči prišli, hrali zodpovedne, so zábavou v očiach a potom opäť odišli. Sinusoida šla hore a dole.

Rozhodli sme sa urobiť veľký reset nášho klanu a v podstate sme začali budovať úplne nový klan. Myšlienka postupne sa prepracovať zase hore mala v sebe niečo do seba. Hráči, ktorí už mali svoj profil vyšperkovaný s kopcom skúseností týmto počinom pomáhali nováčikom a menej “vytuningovaným” aby si polepšili.

Dá sa povedať že sme počas tohto obdobia skoro žiadny zápas neprehrali 😀 Každý si prišiel na svoje…

Dnes, po dlhej ceste rebríčkom smerom hore, sme sa vrátili a po novom update, kde sa objavili divízie, sme o kus ďalej ako minulý rok.

Vďaka patrí všetkým, ktorí sa podieľajú na chode našej HCR komunitke, bez hráčov a ľudí akých máme vo vedení klanu by to jednoducho nikdy nešlo.

Každý kto by sa chcel pridať do nášho klanu má dvere otvorené. Využívame FB skupinu a chat kde si radi pomáhame ako zdolávať súpera. Tak neváhaj a mrkni na toto video ako sa ku nám dostaneš 😉

cr1m0

Tvoríme si svoju budúcnosť.

Komentáre

Pridaj komentár